Alla hjärtans dag

Jag ville bara använda den här dagen till att säga tack till vissa personer.

Till Amelie,
för att du fanns för mig när jag behövde det som mest och tack för att du alltid kommer och lyser upp min trista dag i skolan. Det är helt sjukt hur söt du är, flicka lilla, och hur snabbt du blivit en av mina vänner. Jag är glad att du hann bli glad nu till helgen, med tanke på att Alla hjärtans dag är hemsk att fira om man är smått emo. Jag hoppas att du ska få fira nästa Alla hjärtans dag med någon du verkligen tycker om till nästa år! <3


Till Dze,
för att du alltid finns om man vill prata om någonting jätterandom. Du är en vän som alltid har ställt upp och en av de som har fått mig att vänskap inte handlar om att spring efter, utan att mötas halvvägs. Vi är helt olika, men ändå har vi blivit så bra vänner under de senaste 18 månaderna och jag vill att vi ska vara vänner i minst lika länge till. Jag hoppas att allt ska lösa sig för dig, och det snart. Tack! <3


Till Ana,
för att du är så mongo som du är. Jag tror inte jag hade haft hälften så kul på IB om det inte hade varit för dig. Visst, jag kan få damp på dig och du på mig också, för att vi båda är så jobbiga på olika sätt, men det blir aldrig något seriöst av det, utan det blir mest som för att släppa på spänningar. Minns när vi var små och spelade basket ihop, att jag var så sjukt jobbig under den tiden och att du faktiskt stod ut med mig (precis som du gör nu) men jag tycker att det är synd att vi missade tiden mellan basketen och gymnasiet, men jag tror inte vi hade gillat varandra så mycket då. Tack för allt, fulunge! (Du måste lära dig Tell me snart XD)


Till Kiks,
för att du är seriöst den bästa vännen jag har haft någonsin. Det är cepe hur lika vi är egentligen, fast vi skiljer oss på så många punkter. Vi har gått igenom liknande saker och du kan förstå mig bättre än någon annan jag känner. Jag skulle seriöst kunna skriva en bok med hur mycket du betyder för mig och hur tacksam jag är för att du finns, men det orkar inte jag skriva och du skulle inte orka läsa det heller! Så istället säger jag bara en massa TACK och jag hoppas att vi kan vara vänner så länge vi lever, typ! I want us to grow old together, man! XDD <33


Till Frida (varför kom du sist nu?),
för att du är den jobbigaste jävla ungen som finns. Det finns verkligen ingen annan som bitchar tillbaka så mycket som du gör, och det är helt underbart. Hade du varit någon annan tror jag att jag hade hatat dig. Men det gör jag inte nu, snarare tvärtom. Jag vill att du ska veta att du har förändrat mig, om ens bara lite. Tack, tack, tack, säger jag bara. Jag hoppas att du ska kunna komma över dina rädslor och osäkerheter. Hade inte skadat om du hade krympt heller, eftersom det är din enda brist typ. :D <333 Hoppas du har en bra dag, bitch!


Och till alla de andra som jag räknar som mina kompisar,
jag hoppas ni alla har en bra Alla hjärtans dag (även om ungefär hälften av er hatar den här dagen) och jag vill gärna tacka alla er för att ni finns här och att ni faktiskt vill vara mina kompisar. <3GRATTIS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG TILL ER!

Miyavi till Japan Expo

Okay, nu är det bestämt; jag ska till Japan Expo! Vilket betyder att jag gjort bort 530 kr som jag inte ens har än. XD Men det är så värt det för MIYAVI KOMMER TILL JAPAN EXPO I MAJ! Ni som känner mig väl vet hur stort detta är för mig. Okay för att jag såg honom för mindre än ett år sen, men man kan ju inte precis tröttna på någon som har haft en så stor del av ens liv, eller hur? Så jag är överlycklig för tillfället! Jag känner på mig redan nu att jag kommer att bryta ihop i kön till spelningen, till skillnad från i somras då jag inte bröt ihop förrän efter konserten. För nu vet jag att det är verkligt. Nu vet jag att han faktiskt kommer att stå där och sjunga som bara han kan.

Känns som himmelriket redan nu.

Jag hoppas han spelar någon ballad den här gången, och att publiken inte är tillräckligt puckad för att hålla på att skrika under den då. Spelar han "Itoshii hito" så kommer jag inte att leva länge nog för att se slutet av konserten. Så är det bara.

Gud, jag längtar så mycket!!


Sara dumpade mig idag för hockey. .__. Fast jag borde inte vara förvånad, de enda som typ aldrig ställer in är Dze och Kiks så... Aish, det får bli någon annan gång istället. :PMIYAVI KOMMER TILL SVERIGE!!


Dagens person(er): Frida <3
Dagens låt(ar): Allt med Miyavi
Dagens lektion: Ingen, har lov!
Dagens motto: Jag är för glad för att skriva ett just, vet inget som skulle passa heller!

Kärleksdagen

Idag firade vi Alla Hjärtans Dag på skolan, eftersom vi inte har möjlighet till att göra det på lördag. Så det var en jättemysig dag med de allra sötaste IB-barnen, Rosa och Amanda, och eftersom jag knappt hade några lektioner (chill engelskalektion och lätt spanskaprov) så kunde jag göra annat också! Som att äta en massa godisar som Elevrådsstyrelsen bjöd på och skriva lite kärleksförklaringar. De läste dock bara upp en av mina, vilket var den till Miyavi. Alltså missade de den jag mest ville ha uppläst. Men det spelar nog inte så stor roll ändå, eftersom personen i fråga ändå inte kommer att få höra den. :P Tycker mer synd om Ana, vars kärleksförklaring till Dir en grey ramlade ur lådan så den lästes aldrig upp. D: Surt kan livet vara ibland.

Och nu är det minsann lov för mig! Vi har kompensationsledigt imorgon, så vi fick lite längre lov! ^^ Ska bli så mys, får se om det blir till att kolla på Hana Kimi med Sara då. Det var länge sen jag var med henne, eftersom hon har varit sjuk så länge nu. Men nu håller hon på att krya på sig, så då blir det till att kolla färdigt på serien (för typ 4:e gången!)


Dagens person(er): Alla IB-barn
Dagens låt(ar): After School - Ah!
Dagens lektion: Spanska
Dagens motto: "Den som väntar på något gott väntar alltid för länge"

Jag jagar efter en banan, och nej, jag är inte hyper :D

Äntligen, ÄNTLIGEN, har något bra hänt i mitt liv. Seriöst, hela alltet har varit nere i gaturännan de senaste.... tre åren? Jag säger inte att jag har varit emo under dessa tre år, men det har ju inte precis varit värsta paradiset, om man säger så. Det har varit nedgång efter nedgång efter nedgång med någon liten sak som förgyllt mitt liv (Miyavi, UppCon, klassen osv) under en längre period. Nu på senaste - typ de senaste 2 månaderna eller så - så har det varit rätt mycket kasst. Men nu är en av sakerna löst iaf och jag känner mig så himla lättad! Känns verkligen jättebra och jag hoppas det håller i sig nu. Vill inte att den här lyckan ska ta slut för snabbt, det vore rätt jobbigt XD

Och om ungefär 2 månader så blir det av att åka till Gävle för att fira Fridas 18-årsdag! Det ska bli massa skoj och mys, längtar så~. Men innan dess så blir det ju sportlov, får se till att träffa människor jag inte har haft tid att träffa på senaste (DZE UNNI~) och komma ifatt lite i skolan (jag förstår typ ingenting av biologin eller matten... hjälp mig någon?). Sportlovet är om mindre än 2 veckor, det är jättenajs!

Det är en mangatävling på gång, på deleter.se... Funderar på att ställa upp med ett bidrag, bara för skojs skull. Tävlingen går ut på att man ska rita en egen superhjälte i dess naturliga omgivning. Jag har ingen aning vad de menar med det, men man får väl chansa. Asnajs pris också, typ Neopiko tuschpennor och lite annat. Hade varit så härligt att vinna något sånt för det är sånt man vill ha men inte har råd till att köpa :(


Dagens person(er): Frida och Amelie
Dagens låt(ar): Miyavi - Kabuki Danshi, Super Junior - Miracle
Dagens lektion: Svenska
Dagens motto: "Det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln"

RSS 2.0