Neorago~

Tuffa veckor nu framöver. Jag ber om ursäkt till de som jag, tyvärr, inte kommer att ha tid till att träffa förrän i Juni. Jag vill verkligen, men skolan blir min första prioritet just nu. När jag är klar med EE-outline, IA, IOC, och allt annat som måste fixas nu, DÅ har jag tid! :D Så hör gärna av er då.

Super Juniors nya låt, It's you... Gud, vad jag blev glatt förvånad. Jag hade verkligen inte väntat mig någonting, även om jag tror att jag hörde preview i kass kvalité för ett tag sen så blev jag helt paff när jag hörde hela låten. Helt underbar är den! Det enda felet som finns är att Kibum än en gång inte sjunger. Och det är bara 11 som dansar hela dansen. Det gör mig väldigt ledsen, men jag antar att man får godta det. I övrigt är allt annat perfekt; dansen är superb, låten är så bra att jag nästan vill gråta när jag hör den, och jag älskar kläderna. På alla, den här gången! (Att de som vanligtvis inte får sjunga sjunger, om så bara en mening, gör ju inte hela saken sämre precis 8D) Snälla SM, kan ni inte låta livet komma snart?

Jag sitter just nu och planerar mitt sommarlov de stunder jag inte har näsan begravd i böcker. Vissa saker är redan planerade, som fanmeetingen i Malmö i slutet av Juli och att Frida ska komma hit. Ska även försöka göra så mycket som möjligt på min EE i början av lovet så jag slipper den sen! Sen får vi se om jag lyckas få något jobb också, hoppas verkligen det. Jag vill åka till Chile, men det går ju inte utan pengar. Och åker jag inte i år så kommer jag inte att åka på många, många år, vilket inte känns så okay. Vad ska ni göra i sommar då? :D

TegoMass kommer ju till Sverige i slutet av maj nu också. Jag tror jag ska dit, men om det inte kommer mer information nu under veckan så blir det nog inte av. Jag har haft så mycket ångest över det hela (just för att det varit så osäkert, plus att det är Tegoshi och Massu, liksom) så jag vet inte längre om jag vill gå. Jag vet att om jag inte gör det så kommer jag att ångra mig för resten av mitt liv typ, men... jag har verkligen ingen lust längre... :( Kan inte någon peppa mig?

Fest hos David på fredag och sen blir det plugg, plugg, plugg! YOSH!

Ny layout~

Ny layout, för att jag inte orkade vänta på att Kicki skulle ta tummen ur röven och hjälpa mig. :D Resultatet blir nu SMASH med en MASSA BLÅTT för att jag känner att blå är en bra färg just nu. XD Så ursäkta att min blogg ser otroligt gay ut.

Egentligen borde jag inte ha gjort detta, då jag borde ha suttit och läst i Dracula, eftersom jag måste läsa ut den den här veckan som senast, annars kommer jag inte att hinna med någonting alls. Vilket är ganska trist, för jag har nu min jobbigaste vecka någonsin framför mig. Phew, jag kommer inte att klara mig. Förlåt Sofi, men jag hinner inte läsa 'A brave new world' just nu!

Åt gatan med allt annat, nu ska det bli plugg! GRR!

Tråk~

Senaste:

Låten du hörde? 2NE1 - Fire
Konserten du var på? Miyavi, Stockholm, 1/7 2008
Musikvideo du såg? 2NE1 - Fire (Street version)
Nya artist du hittade? 2NE1


Skönaste:

Gitarrsolot? Vad som helst med Miyavi XD
Basslingan? Ni~ya i "Gianism Shichi"
Trumsolot? Bullet for my valentine - Forever and always (jag failar, för jag vet inte vad de heter i bandet XD)


Bästa:

Bandet? Evanescence
Låten? Miyavi - Sakihokoru hana no you ni - Neo Visualizm -
Konserten? Miyavi, Stockholm, 1/7 2008
Albumet? Nightmare - Killer show
Svenska artisten? Öhm, ingen typ? O_o

Duktigaste:

Sångerskan? Amy Lee
Sångaren? Miyavi
Gitarristen? Miyavi och Sakito (Nightmare)
Basisten? Ni~ya (Nightmare)
Trummisen? Ruka (Nightmare)


Vad lyssnar du på när du...:
Är glad? Miyavi, NEWS, Super Junior, 2PM
Är ledsen? Miyavi, DBSK, Bullet for my valentine, Evanescence 
Är förbannad? Miyavi, Evanescence, Linkin Park
Städar? Allt möjligt
Inte kan sova? TVXQ ballader, Bullet for my valentine
Promenerar? Allt som är fartfyllt och glatt, som 2PM, Super Junior osv
Väntar? Helst Miyavi

Nämn tre artister som folk inte skulle tro att du lyssnar på om de såg dig:

1. NEWS
2. After School
3. Super Junior


Nämn tre artister som du lyssnar på som du inte tror att så många känner till:
1.
  alice nine.
2.  Kudai
3.  Epik High


RSS 2.0