Hisashiburi~

Oj oj, vad länge sen man gjorde ett inlägg här då! Har varit så upptagen med skolan att det inte blivit något utav att skriva. :(

Men nu så nära inpå studenten så kände jag för att skriva! På tal om studenten, Kungsmadskolan och John Bauerskolan här i Växjö hade student idag. Det var helt sjukt att det var ens kompisar som sprang ut fina och fixade, annars är det ju alltid äldre människor. Själv har man ju på torsdag, alltså i övermorgon. Det känns på något sätt så avlägset och konstigt. Ska bli jätteskumt att inte se mina klasskamrater sen. Om det är något som hållt mig normal de senaste åren så är det de; utan dem hade jag nog brutit ihop totalt för länge sen. Bästa klassen någonsin. <3

Vad glad jag blir av all bra musik nu. Seriöst, om det finns något som gör en sommar så är det grym musik, och det  har MBLAQ och 4Minute lugnt kommit med. Sen att Super Junior gjort en helt fantastisk låt är ju inte så illa det heller, hehe. Jag hoppas det håller i sig och det blir ännu mer fantastiska låtar nu i sommar. :)

Åh, var på skolan förra veckan ungefär, och såg att de satt upp papper om Lilla Augustpriset (eller var det Augusti? Mitt minne sviker mig), och jag kände verkligen att jag vill ställa upp i det. Ville ju vara med i Ord09, men blev inte klar med mitt bidrag så kunde ju inte skicka in (novellen kan hittas här: http://scriptumlicenti.livejournal.com/3939.html#cutid1), vilket jag tyckte var lite synd. :( Enda nackdelen är ju att man måste skriva på svenska, och jag hatar att göra det. Det är mycket svårare, tycker jag. Men aja, får ju försöka ändå. Om det är någon som vill spåna fram en idé med mig är det ju bara att höra av sig.

Vi hade skattjakt idag i skolan. Det var jättekul, men jag blev rejält sur över "3:or får inte komma in i skolan"-reglen, för det betydde att eftersom jag var sen så kunde jag inte lämna min väska inomhus, för de vägrade öppna. Men skattjakten var så rolig att jag snart glömde det. Jag är rätt passiv av mig, har rätt mycket stolthet så vägrar göra saker som jag anser är under mig, men det var jättekul att kolla på klasskompisarna som gick all out. Äta 5 råa ägg, bada i en äcklig kanal, trä en kondom och blåsa upp - bara några få saker som de gjorde. Själv gjorde man sig nyttig genom att sno blåa skoskydd från Vårdcentralen och köpa mjölk, plastfolie och ballonger. Festligt värre!

Dagens person(er): Mita, som tog studenten idag!
Dagens låt(ar): Big Bang - Stay
Dagens motto: "Hoppet är det sista som lämnar oss - tills verkligheten slår till."

RSS 2.0