Fem myror är fler än fyra elefanter... eller?

Random titel? Ja.

Så då var äntligen mock veckan över. Ett test nästan alla dagar, två på torsdagen. Kul? Absolut inte. But a girl gotta do what a girl gotta do, eller nåt. Spanskan tycker jag gick ganska dåligt, om man tänker på att jag ska kunna det. Känns som att jag bara kommer att få max en 6:a på det (okay, en 6:a är bra, men spanska är jättelätt så jag borde lätt kunna få en 7:a). Men värst gick nog ändå biologin. Herregud! vilka frågor, säger jag bara. Jag visste väl att det fanns en anledning till varför jag inte gillade Torbjörn. Seriöst, hur ska vi kunna skillnaden mellan "a light microscope and a electro microscope" eller vad det nu hette? Har vi ens jobbat om det? Fanns även en massa andra konstiga frågor som känns helt orelevanta till ämnet, men sen han verkar tycka att vi på något magiskt sätt ska kunna. Så min sammanfattning av den mannen (för många uppsatser, ja) är att han inte är riktigt... okay. Period.

Nu gäller det att sätta igång med CAS, Extended Essay och Internal Assessment då. CAS måste jag skriva planeringarna till, sen måste jag börja skriva noveller också. Någon som vet hur man publicerar en bok? XD Till EE måste jag läsa böckerna till och sen börja skriva på min "first draft" (skriva så mycket som möjligt och sen ska min lärare läsa igenom det och säga om det är okay). IA... där måste jag få mina källor först innan jag ens kan börja. OCH DETTA ÄR ÄNDÅ GANSKA LUGNT, MINA VÄNNER.

Läser Twilight just nu. Någon annan som har gjort det, förrutom Ana? För att vara helt ärlig så vill jag lägga ifrån mig boken och låtsas som att jag aldrig köpt den. Den är inte lika värdelös som andra böcker jag har läst *hostRäddareninödenhost* men gud vad den är ointressant. Och så är den skriven i jag-perspektiv. A big no-no if you ask me. Det är väldigt sällan jag-perspektiv funkar i böcker, men jag måste tyvärr påpeka att Twilight nog inte hade funkat om det var skrivet ur tredje person-perspektiv. Vet inte varför, men det känns inte som det. Den hade varit om möjligt ännu sämre. Längtar tills jag blir klar med den så att jag kan börja läsa Dracula. Seriöst, det är en vampyr-klassiker, och så har jag inte läst den innan. Fy på mig! Men det ska bli intressant att jämföra skillnaderna hos vampyrer i Twilight och Dracula - nytt vs gammalt. Just nu håller jag på gammalt.

Våren har kommit på riktigt nu och jag har redan blivit smått brun! Det mina vänner, är något stort! För de som lärt känna mig det senaste året vet nog inte detta men jag hatar solen. Egentligen. Den är fett störande! Men... något har hänt med mig på sistone och jag har faktiskt legat ute och solat... FRIVILLIGT! Det är.. wow. Senaste gången jag gjorde det var nog när jag var i Chile (2005). Det här är nog första gången sedan dess som mina överarmar ens sett dagsljus. XD Mina underarmar är alltid solbrända under sommaren för att jag har min tjocktröjor och skjortor uppe vid armbågarna, men överarmarna är alltid vita. Men inte längre! Nej minsann. I år ska man bli.. nästan normal? Jag vet inte, vi får väl hoppas. XD

Och imorgon bär det av till Anas mysiga hem för en fangirlträff och övernattning. För oss två blir det för att fira att mocken är över. Dze och Rosa kommer också, och förhoppningsvis Amelie med. Vi har seriöst inte haft något liknande hemma hos Ana sen förra mocken... som var i höstas. Det suger ganska hårt. Men nu ska det bli skoj i alla fall! Innan dess så ska jag och Ana även ner till uni och spela basket på deras basketplan (om det inte redan är upptaget, hoppas inte!). Då får jag än en gång visa för alla de som går förbi hur mycket jag egentligen suger på att spela. Ana kommer att äga mig totalt. Men vaddå, det är vår!

Peace out, yo!

RSS 2.0